De Bluetooth Box koppelen met de SuperSense App

Om een Bluetooth Box met de SuperSense App te koppelen, zijn de volgende stappen nodig:

1. start de app en open de instellingen:

Selecteer in de instellingen het eerste menu-item "Uw SuperSense niveausensoren instellen":

Alle beschikbare apparaten, b.v. Bluetooth Box(es), worden opgesomd. Vervolgens kunnen één of meer apparaten uit de lijst worden geselecteerd:

Geselecteerde apparaten verschijnen onder "Mijn apparaten":

Daarna kan dit gebied met de "Terug"-knop worden verlaten. De installatie is nu voltooid.