Instellen van de app in combinatie met de SuperSense Scale

Lees eerst het volgende artikel om de SuperSense Scale in elkaar te zetten:

Installatie en montage van de SuperSense Scale

Nadat u dit artikel hebt gelezen, kunt u de SuperSense App downloaden van Google Play of de Apple AppStore (als u dat nog niet hebt gedaan). Open de app en voeg een of meer weegschalen toe via het apparaatbeheer en voer de volgende instellingen uit:

1.) Wijs het apparaat toe voor het meten van gasflessen:

2.) Instellen van het tarragewicht

Nu moet het tarragewicht (leeggewicht) van uw gasfles worden ingesteld. Deze waarde is op elke gasfles afgedrukt en kan worden aanvaard. Voeg het gewicht van uw gasaansluiting toe aan het tarragewicht, dit is in de meeste gevallen ca. 500 gram.

3. optionele instellingen

De andere instellingen zijn optioneel, b.v. een gemiddelde waarde voor het gasverbruik voor koken en verwarmen kan worden opgeslagen om een voorcalculatie van de beschikbare gashoeveelheid te maken. De andere instellingen spreken voor zich en kunnen individueel worden aangepast.

Het laatste item "Reactietijd sensor" beïnvloedt het reactievermogen van de sensor. Standaard is dit "live", d.w.z. dat wijzigingen onmiddellijk worden weergegeven. In sommige situaties is afvlakking geschikter, b.v. wanneer er beweging is (b.v. op zee of tijdens het rijden); in dat geval kan de reactietijd langzamer worden ingesteld, zodat dan een gemiddelde waarde binnen de laatste paar seconden wordt berekend. Als u de schuifregelaar helemaal naar links trekt, wordt de maximumtijd (gemiddelde waarde van de laatste 60 seconden) ingesteld.