Pinbezetting van de Bluetooth Box en Y-kabel

Pinbezetting van de Bluetooth Box

1: Sensoringang Gewoonlijk voor zoet water
2: SensoringangGewoonlijk voor grijs water
3: SensoringangGewoonlijk voor zwart water
4: SensoringangOptionele invoer (bijv. voor dieseltank, GasCheck)
5: Stroomvoorziening10 - 30V GELIJKSTROOM

Opmerking: De sensoringangen kunnen vrij worden toegewezen in de SuperSense app, het is alleen de standaardconfiguratie die de individuele tanks toewijst zoals hierboven beschreven. In de app kan elke tank natuurlijk vrij worden toegewezen aan elke sensoringang.

Y-kabel voor de Bluetooth Box

Er is ook een optionele Y-kabel voor de Bluetooth box, die kan worden gebruikt om de niveausignalen door te geven aan de originele boordelektronica. Momenteel worden de panelen van Concorde motorhomes (CBE) en MORELO motorhomes (CBE) ondersteund. De niveau-indicator blijft dus zichtbaar op de originele voertuigelektronica. De kabel mag alleen worden aangesloten zoals hieronder is aangegeven:

Aansluiten van de Bluetooth Box op CBE

Hieronder vindt u een pintoewijzing die geldig is voor vele originele CBE printplaten (b.v. Concorde, MORELO, Niesmann+Bischoff, enz.):

38 (zwart)Ingangssignaal voor zwartwatersensor, standaardbezetting op Bluetooth Box: Poort 3
39 (groen)Ingangssignaal voor grijs water-sensor, standaardbezetting op Bluetooth Box: Poort 2
40 (rood)Ingangssignaal voor extra sensor, b.v. de GasCheck sensor kan hier worden aangesloten om het vulniveau van de gastank op de CBE mogelijk te maken. Standaard toewijzing op Bluetooth Box: Poort 4
41 (wit)Ingangssignaal voor zoetwatersensor, standaardbezetting op Bluetooth Box: Poort 1
43+12 V. Kan gebruikt worden voor de Bluetooth Box. Aanbevolen zekering: 500mA
44Grond / GND. Kan worden gebruikt voor de Bluetooth Box

Belangrijke opmerkingen:

• Laat elektrische werkzaamheden alleen uitvoeren door daartoe opgeleid vakpersoneel.
  • Controleer alle kabels op juiste werking / bedrading vóór installatie.
  • Voer werkzaamheden altijd in spanningsloze toestand uit.
  • Koppel eventueel nog aanwezige originele probes los - vooral wanneer de Bluetooth Box in gebruik wordt genomen, omdat veel originele probes op 5V werken en de SuperSense een voedingsspanning van 12V krijgt van de Bluetooth Box.