Veiligheidsinstructies voor de TireCheck sensoren

Om een zo vlot mogelijke inbedrijfstelling te garanderen, is het van essentieel belang dat u de volgende veiligheidsinstructies in acht neemt:

1. Laat de eerste installatie uitvoeren door een specialist.
  2. Zorg voor een luchtdichte installatie en controleer op lekken na de installatie.
  3. Als er drukverlies optreedt, dient u het voertuig onmiddellijk te stoppen en de mogelijke oorzaken van de storing te controleren.
  4. Gebruik de TireCheck uitsluitend op uw originele banden met metalen ventielen.
  5. Zorg ervoor dat de sensoren niet buiten de velgcontour uitsteken. Volgens de StVo is het niet toegestaan dat de sensoren uitsteken. Als de sensoren te ver uitsteken, kunnen kortere kleppen worden geïnstalleerd door een gespecialiseerde garage.
  6. Gebruik alleen ventielverlengstukken die door een specialist zijn goedgekeurd voor gebruik met de druksensoren.